Psychologiepraktijk drs. Remko Lupker

Tel: 06-43937141 I Mail: info@psycholoogremkolupker.nlRoutebeschrijving

Psychologiepraktijk Remko Lupker
Drs. Remko Lupker
Jan Pieterszoon Coenlaan 21
3131 NJ  Vlaardingen

Tel:
E-mail: info@psycholoogremkolupker.nl

Als u vanuit de Holy komt rijdt u over de Burgemeester Heusdenslaan en rijdt u de kruising over naar de Burgemeester Pruissingel en kunt u of voor de 1e stoplichten rechts de Engelsche Boomgaert op en aan het eind rechtsaf de Jan Pieterszoon Coenlaan op, na 50 meter bevindt zich de praktijk, of van u gaat bij de 2e stoplichten rechts de Riouwlaan op en daarna de 1e rechts de Jan Pieterszoon Coenlaan op en rijdt u naar het eind van de laan en net na de bocht bevindt zich de praktijk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Als u vanuit het centrum komt, gaat u de Riouwlaan op en daarna de 1e rechts de Jan Pieterszoon Coenlaan op en rijdt u naar het eind van de laan en net na de bocht bevindt zich de praktijk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Als u vanuit de westwijk komt, gaat u of via de Billitonlaan links de Bangkasingel op en rijdt u rechtdoor de Jan Pieterszoon Coenlaan op, aan het eind van de laan net na de bocht bevindt zich de praktijk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

De praktijk is tevens met de bus goed bereikbaar. De bushalte 126 stop voor de deur en de overige bussen zijn op een paar minuten loopafstand van de praktijk. Op www.9292ov.nl kunt u kijken welke bus u vanaf uw huis moet nemen om bij de praktijk te komen.
 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn