Psychologiepraktijk drs. Remko Lupker

Tel: 06-43937141 I Mail: info@psycholoogremkolupker.nlWelkom in mijn praktijk.

De praktijk is op werkdagen telefonisch bereikbaar op 06-43937141

Indien er niet opgenomen wordt kun je de voicemail inspreken, je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Of mail je verhaal of vraag naar info@psycholoogremkolupker.nl

Ik ben Remko Lupker, ik ben afgestudeerd als psycholoog aan de Open Universiteit in de gezondheidspsychologie. Tevens ben ik cognitief gedragstherapeut VGCT i.o. Naast mijn werk als psycholoog ben ik al bijna 30 jaar werkzaam als fysio- en manueel therapeut in mijn eigen praktijk.

Psychologiepraktijk Remko Lupker is een praktijk voor kortdurende psychologische behandeling voor volwassenen.

Op deze site vind je de klachten die ik behandel als psycholoog en hoe ik werk. Hopelijk word je zo duidelijk wat een psycholoog voor jou en je klachten kan betekenen.

Waarschijnlijk ben je op deze site gekomen omdat je niet lekker in je vel zit. Mogelijk maak je je zorgen of voel je je rot. Er is je iets overkomen, je voelt je ongelukkig, gespannen of uitgeput. Mogelijk heb je het gevoel dat je er zelf niet meer uitkomt en wil je daarom een afspraak maken bij een psycholoog.

Psychische klachten kunnen enorm ingrijpend zijn in iemands leven, zeker als je er lang mee blijft lopen. Als je er zelf niet meer uitkomt, dan weet een psycholoog meestal wel een oplossing, hoe moeilijk je probleem of situatie ook is. Waarschijnlijk kan ik je helpen. 

Wil je weten of ik je klachten kan behandelen, dan kun je mij het beste bellen of mailen. Je kan bellen naar 06-43937141 of mailen naar info@psycholoogremkolupker.nl, ik bel of mail je dan terug. We bespreken dan kort je klachten en als ik denk dat ik je kan helpen, dan maken we een afspraak voor een intake. 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn